diumenge, 2 de desembre del 2007

Gran clam pel dret a decidir sobre les nostres infraestructures.

És evident l’èxit de participació de la societat civil catalana a la manifestació d’ahir a Barcelona. Més enllà de les xifres de participació que ens donen les diferents fonts informatives (200.000 persones segons la Guàrdia Urbana, 700.000 segons els organitzadors) i del tractament dels mitjans de comunicació, els que vam viure la manifestació des de dins ens podem congratular de la mobilització que es va produir per deixar clara la reivindicació del nostre dret a decidir, fent especial èmfasi al dret a gestionar les nostres infraestructures.

Ara cal que aquesta consciència i mobilització es mantingui en tot moment i perduri en el temps. El govern de Madrid té l’obligació d’escoltar a tota la ciutadania, la ciutadania de Catalunya també. Nosaltres tenim el nostre model de país i, per tant, hem d’avançar en aquesta direcció i no en el model espanyolitzant que es promou des de Madrid. Només amb una majoria social pel dret a decidir serem capaços d’avançar cap a la independència de Catalunya.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig assistir a la manifestació i va ser un èxit. Vam contribuir a fer sentir la nostra veu. Tothom hauria de sortir al carrer en aquests casos. M'agradaria que se'n fessin més.

Anònim ha dit...

Publicar un comentario, Mostrar entrada original, Puedes utilizar algunos códigos ..., Estás publicando como ..., Utilizar una cuenta diferente, Enviar por correo electrónico comentarios de seguimiento ..., Alias, Anónimo.

con el visto y place de:
E R C

Anònim ha dit...

.... i diuen que he dit "dijo".

I ara m´ho faran tornar a dir ...

Lamentable.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

b