dilluns, 10 de desembre del 2007

Marató de TV3

Aquesta setmana impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 es celebra la setzena edició de la Marató de TV3, aquest any dedicada a les Malalties del Cor. Gràcies a tots aconseguim que la Marató de TV3 sigui el programa que recapta més fons de tot l’Estat, i està a l’altura dels programes de televisió més eficaços i amb més tradició d’altres països, com ara França i Itàlia.
A Calella es realitzaran diverses activitats:

> Dijous 13, a Cooperativa L'Amistat, s’organitza un acte de presentació del recull de contes "De tot cor", sobre infants amb malalties del cor i s'oferirà informació sobre les diferents malalties cardiovasculars de què tractarà La Marató.

> Dissabte 15, a la Residència Obra de Maria, Els residents fan activitats manuals de decoració com cofres decorats amb gran varietat de fantasia, diferents tipus de marcs de fotografies pintats a mà i espelmes decoratives per a la llar.

> Diumenge 16, a la Plaça Catalunya i Plaça de l'Església, hi hauran nombroses activitats de suport a la Marató, que inclouen bitlles catalanes, ruleta, inflables, manualitats, dansa, jocs, xocolatada, bingo, taller de nadales i de decoració de l'arbre de Nadal i iniciatives solidàries com Camina per La Marató, Corre per La Marató i Pedaleja per La Marató.

Participa-hi.