dimecres, 5 de desembre del 2007

Manifest d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores pel Dret a Decidir


Ahir dimarts 4, es va signar el “Manifest d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores pel Dret a Decidir” , on Pilar Rocafort, és una de les promotores.

Manifest pel qual en qualitat de nucli impulsor del moviment d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores pel dret a decidir, ens comprometen a:

> Treballar per articular un ampli moviment en favor del dret democràtic del poble català a decidir lliurement el seu futur.

> Contribuir a generar un clima d’opinió favorable al dret a decidir al si del municipalisme català.

> Realitzar activitats d’afirmació nacional i democràtica amb l’horitzó d’obtenir el ple reconeixement del dret del poble català a decidir lliurement el seu futur.

> Fomentar dinàmiques obertes, participatives, socialment integradores i individualment respectuoses en el procés d’avenç cap a l’exercici del dret a decidir.

> Ajudar a fer conèixer internacionalment la reivindicació del dret a decidir del poble català.

> Emplaçar activament les administracions locals superiors i el Parlament de Catalunya per tal que es duguin a terme les iniciatives necessàries per tal que es reconegui institucionalment el dret del poble català a decidir lliurement el seu futur.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Haurieu de fer una proposta al Ple de l'ajuntamnet per tal que Calella es manifesti en favor del dret a decidir

Anònim ha dit...

Pilar,

et felicito per aquesta iniciativa. Aquesta és una mostra més de la vostra força com a partit independentista. Salut!

Anònim ha dit...

Ja era hora que algun regidor o regidora de Calella aparegués com a promotor d'una iniciativa com aquesta. Gent com la Pilar és la que ens fa falta, fa poc soroll i molta feina. Enhorabona i endavant amb la Plataforma del Dret a Decidir. Almenys els d'ERC ho diuen clar i català: independència!

Anònim ha dit...

A mi em barrufa que iniciatives d'aquest tipus sortin del nostre ajuntament, però no puc evitar pensar que la gent d'ERC és una mica incoherent en aquest sentit, a Catalunya i a Calella els seus companys del PSC no hi eren a la manifestació, no es pronuncien, no lluiten, no es queixen, no s'indignen...el PSC no hi es!! amb tota aquesta moguda queda clar que en Montilla mira més cap a Madrid i que PSC=PSOE i els d'ERC feu com si estuguessiu a la oposició i queda molt maco de cara a la galeria, però la feina l'heu de fer dins i mentres esteu lligats al PSC, esteu lligats a ZP.

Anònim ha dit...

Endevant ERC, mentre els de CIU estan parlant que si carn o peix en Mas vol ser el pal de paller quan ell va trair a tot el paralment pactant amb en Zapatero. Vosaltres sou els únics que parleu clarament de independència.

Anònim ha dit...

Granbarrufet,

Governar en coalició significa justament que dos o més partits es posen d'acord i gràcies a un pacte de govern impulsen una sèrie d'actuacions. O és que quan CiU va governar amb el PP volia dir que el govern era d'un sol partit? Volia dir que CiU es va convertir en PP? Volia dir que el PP es va convertir en CiU? Fins i tot la federació de CiU, que aquests sí que són dos partits, ens estan demostrant que no es posen d'acord. En Mas per prudència i per no fer enfadar a en Duran, en cap moment va parlar d'independència a la conferència que va fer fa poc, i tot i deixar-ho entreveure, en Duran ja va sortir a dir que en Mas no havia volgut dir que CiU està per la independència. Patètic. Cal no confondre què vol dir un govern en coalició. En cap cas vol dir fusió entre partits, ans el contrari. Significa governar per un projecte comú tot i seguir mantenint la ideologia i objectius de cada partit. Només faltaria! Malauradament ens falta cultura democràtica i de govern. Ah! I pensa que si en alguna cosa estem lligats a ZP, no ERC sinó Catalunya, és a l'Estatut que va pactar en Mas i el mateix ZP.

Anònim ha dit...

Jo en cap moment he barrufat que us hagueu fusionat, ni res del que comentes "anonymous"..torna a llegir el meu escrit amb calma..Dic que esteu al govern, no a la oposició, i la feina la teniu que fer des de dins amb uns companys que no comparteixen res del vostre ideari i com en una coalició, com en un matrimoni s'ha de cedir..per això dic que mentres esteu lligats a PSC, esteu lligats a ZP, no dic res de fusió de partits ni res de tot això...ah i una altre cosa, i si deixessiu de banda les odiosses i eternes comparacions amb CIU, no pots justificar els teus actes dient: "aquell també ho va fer.." ho trobo molt infantil.

Anònim ha dit...

Granbarrufet, si llegeixes l’acord de govern en cap moment es parla de ideari, és parla d’un projecte de país on cada partit manté clarament el seu ideari, el d’ERC té com a objectiu la independència, CIU en té dos, el de C i el de U, i U està al mateix grup parlamentari al parlament Europeu que el PP, ho sabies?. El que és vergonyós és que no te’n recordis o vulguis no recordar-te’n de les baixades de pantalons de Convergència amb el PP, ni de la traïció que va fer al país en Mas. Jo si trobo infantil el teu nom.

Anònim ha dit...

Anonymous..no vull entrar a discutir, respecto la teva opinió, tothom té dret a pensar el que vulgui..i si, tinc memòria, el que passa és que crec que mirar constantment enrera no és constructiu.

Anònim ha dit...

i vosaltres no parleu de motxilles ?

Va que el blog del vostre soci és molt divertit !!!!!

Ja que heu donat suport a treure la senyera del balcó, podríeu donar suport a penjar-hi una motxilla, ...

Es podria començar una campanya per penjar una motxilla al balcó de l'Ajuntament.

NO A LA SENYERA, SÍ A LA MOTXILLA !!!!

Anònim ha dit...

CiU mai a governat amb el PP , ERC si s' ha venut als espanyols del psc-psoe i els ha fet Presidents de la Generalitat i Alcaldes com a Calella , i desprès venen problemes de senyeres clar , normal , si pacteu amb els espanyols.