dimecres, 30 de gener del 2008

Primeres Jornades de la Catosfera


Aquest darrer cap de setmana va tenir lloc a Granollers la primera trobada de la Catosfera, que segons la definició feta per en Toni Ibañez és el conjunt de blocs escrits en Català i comunitat virtual que existeix al voltant d’aquests blocs. Es van fer diverses taules obertes amb les seves corresponents ponències, en aquesta pàgina us podeu baixar els vídeos de les ponències. La salut dels blocs catalans és molt bona, 7 de cada 10 blocs creats a l'Estat són en català, possiblement com a suplència dels mitjans de comunicació convencionals els blocs s’han convertit en portaveu de la societat civil, hi han blocs literaris (Biel Mesquida), d’educació (Blocs de les Escloes en Xarxa), de política (Poliblocs), de informació (Nació Digital), d’activisme social (Xavier Diez) i d'activisme polític (Xarxa de Blocs Sobiranistes), ... . Les jornades no van decebre a ningú excepte als militats del PP, en Daniel Cirera estava convidat a la taula “Els blocs i la política ciutadana” conjuntament amb en Carles Puigdemont (CiU), Lurdes Muñoz (PSC), Raül Romeva (ICV) i Joan Ridao (ERC), en Cirera va al·legar problemes d’agenda, ningú se’l va creure. Un dels temes que va provocar més controvèrsia va ser el combat “Blogs vs Bloc”, la immensa majoria dels assistents érem partidaris de “blog” enfront “bloc” que va ser “creat” per Termcat, espero que Termcat rectifiqui.

Us convido a adherir-vos a la iniciativa “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi”, és una iniciativa per aglutinar a totes les persones que volem un estat independent, com a curiositat sobre un mapa dels Països Catalans es pot observar l’expansió del moviment independentista.

Des d’aquest bloc voldria felicitar públicament a en Marc Vidal per la iniciativa.

Jordi Sitjà i Vilarrodona

3 comentaris:

Moisès Rial Medina ha dit...

T´he adherit a XARXA REPUBLICANA: http://xarxarepublicana.blogspot.com .
Agrairis si hi enllacessis, també.

Salut i llibertats.

Moisès Rial
www.llibertats.cat

Anònim ha dit...

Enhorabona , al Tripartit del Senat o Entesa com li vulgueu dir per la circumscripció de BCN els d’ ERC no teniu cap candidat a Senador .....al final 2 sociates i un d’ ICV-EA , pregunto si els 2 sociates lluitaran per l’ independència desde el Senat o que faran? , bé de moment els que no faran res son els d’ ERC , mare meva on anem ha parar , quina submissió al PSOE i al Montilla nois. Sort que una callellenca es candidata Nº 1 al Senat , si no pobrets dels catalans aném arreclats.

Anònim ha dit...

Ara si doncs que tinc clar a qui posar la creueta. La única nacionalista pel senat a Catalunya és Montserrat Candini. I a més és Calellenca. Senyors d'ERC mireu una miqueta més per la ciutat i pel país, que cada vegada perdereu més vots; de moment ja heu perdut el meu.
Visca Catalunya lliure.