dimecres, 14 de novembre del 2007

Per un comerç calellenc de més qualitat.

Des de la Regidoria de Fires, Comerç i Consum hem endegat una campanya informativa adreçada a tots els establiments comercials de la nostra ciutat. La finalitat de l’esmentada campanya és informar i orientar sobre els requisits mínims indispensables de què han de disposar els nostres establiments comercials.

L’objectiu final és aconseguir que la totalitat dels comerços calellencs tinguin els requeriments obligatoris al dia i millorar encara més la qualitat del nostre comerç.




És obvi que el consumidor ha de gaudir d’uns drets legítims i que es mereix una atenció qualificada. En aquest sentit, el perfil d’un bon comerç ha de garantir una sèrie de mínims com ara: un correcte etiquetatge de P.V.P., disposar de fulls de reclamació, la garantia en l’aplicació de la Llei de Política Lingüística, l’acompliment d’uns horaris comercials, l’ajustament a l’activitat comercial definida en l’alta censal, uns correctes comprovants de compra o la manca de discriminació per raó de la forma de pagament.

Aquesta campanya, que de moment s’ha engegat a tall informatiu i que arribarà a tots els comerços de la nostra ciutat, es convertirà en una inspecció si es detecta que hi ha botigues que continuen incomplint la legalitat després d’haver passat a informar-los i deixar un temps prudencial per tal que regularitzin la seva situació.

Així mateix, dins d’una campanya de millora de la imatge que donen les nostres façanes, a partir del proper mes de desembre, s’iniciarà la col·locació de diverses cartelleres repartides estratègicament per la nostra ciutat. Aquestes cartelleres seran els únics llocs possibles on les diverses entitats i associacions calellenques podran penjar els seus cartells anunciadors de les diferents activitats lúdiques, culturals o esportives (a banda, és clar, dels aparadors de les botigues que ho autoritzin). Per tant, a partir de llavors, les nostres façanes hauran de tenir una imatge més neta i ordenada i el ciutadà gaudirà d’uns carrers més macos i amb la interessant informació sobre les diverses activitats centralitzada en les cartelleres municipals.

Mari Carme Campà.
Regidora de Comerç, Consum i Fires.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de complir la llei de política lingüística és el que hem de fer per defensar la nostra terra. Si anem a un restaurant sense carta en català, doncs ens aixequem i marxem. També trobo encertada la decisió de posar certelleres, millorarà la imatge que donem.

Anònim ha dit...

Poseu la bandera a l'ajuntament

Anònim ha dit...

És veritat que vau dir en Juhé que si penjava la bandera espanyola vosaltres marxaveu?? Aclariu el tema de la Senyera, és evident que el poble demana explicacions!!

Anònim ha dit...

Criticar en Juhé per això de la bandera em sembla erroni; de fet, ell no ha enganyat mai ningú (ni ara, ni abans): si llençem al mar algú que no sap nedar, després no ens queixem si s´afoga.
Esquerra, en canvi, va dir que sabia nedar i ara, no sols s´afoga sinó que arrossega a tots els que se li acosten.

Anònim ha dit...

L'anonim 114 és molt bo.
Solament cal afegir que aquests d'Esquerra són intocables. S'enfaden si els critiquen i ells no paren d'escampar merda.

Anònim ha dit...

Què en dieu els d'ERC del tema de la senyera ?
Muts i a la gàbia !!!!

QUE TORNI LA NOSTRA BANDERA AL BALCÓ, JA !!!!1

Anònim ha dit...

Avui m'han dit que el President Comarcal d'Esquerra ha vingut a Calella a renyar els regidors que varen votar en contra de treure els peatges, quan els d'ERC de la comarca hi estan a favor.

Es que aquests de Calella van forts i a la seva. Son molt de dretes, molt. I èticament no són gaire exigents, sobretot amb ells mateixos.

Anònim ha dit...

Anònim del "21 novembre, 2007 02:01",

En primer lloc, dir-te que la persona o persones que t'han informat sobre aquesta trobada que comentes entre el President Comarcal d'Esquerra i els regidors d'Esquerra a Calella t'han mal informat. Aquesta trobada que dius no ha existit.
D'altra banda, també et volia preguntar en quins motius fonamentes el teu judici en el qual dius que els d'Esquerra som "molt de dretes, molt" i que "èticament no són gaire exigents".

Bé, només voldria afegir que crec que la intoxicació no porta enlloc. Si us plau, no diem coses que no sabem o que sabem que no són certes. Això sí que crec que és èticament reprovable.

Anònim ha dit...

Granbarrufet, jo també ho he sentit, també he sentit que els d’Esquerra no volen la bandera espanyola, només volen la senyera al balcó, i que CIU i PSC van dient que s’ha de complir la legislació i volen la senyera i l’espanyola al balcó. Aquesta és la situació.

Anònim ha dit...

PSOE, CIU i PP volen que es compleixi la legalitat i, per tant, volen que es posin les 2 banderes.

Anònim ha dit...

Missatge a anònim sobre peatges.
A Esquerra treballem, no ens dediquem a presentar mocions universals i populistes. Com a mostra del treball que s’està fent t’adjunto enllaç amb el pla de mobilitat pel baix-maresme aprovat en el darrer Congrés Comarcal http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=19282 i t’informo de la creació d'un grup de treball per la confecció d’un pla de mobilitat per l’alt-maresme.

Anònim ha dit...

Aquesta noia és regidora ?.
¡Que n´esteu de fotuts els d´ERC!

Anònim ha dit...

A veure si es vol la senyera per llei també haurà d'onejar la espanyola i em sembla que aquesta última ja s'ha lluït massa temps no?

Anònim ha dit...

Ben fet el pacte d'esquerres PSC+ERC. Si ens documentem una mica aquests dos partits son d'esquerres cosa que ciu van de catalans i son una colla de botiflers i hipòcrites!! Candini plega!!

Anònim ha dit...

Tots els blocs farcits de gent positiva, i comentaris constructius
Primer un menyspreant la figura d'una regidora d'esquerra que ha estat escollida democràticament i mereix tot el respecte. I llavors surt un altre titllant als contrincants de unes quantes coses i cridant que plegui la Candini...
Com el Vayase Sr.Gonzalez.
Foteu pena.