dijous, 1 de novembre del 2007

Missatge de benvinguda.

Amb aquestes línies us volem donar la benvinguda al nou bloc de la secció local d’Esquerra, fins ara els blocs de les diverses opcions polítiques locals eren blocs personalistes, aquest nou bloc de la secció local és un fòrum de lliure opinió on regularment s’hi penjaran articles d’opinió i articles dels nostres regidors explicant la feina que s’està realitzant des de les diferents regidories, al mateix temps hi ha la possibilitat de poder enviar contactar-hi mitjançant e-mail.

Estem convençuts que aquest bloc serà un fòrum lliure d’opinió on el respecte
serà la tònica habitual, sense caure en desqualificacions personals.

Gràcies per participar-hi i sigueu benvinguts.
Jordi Sitjà i Vilarrodona, blogmaster.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona idea Jordi. Em sembla especialment bo: "... on regularment s’hi penjaran articles d’opinió i articles dels nostres regidors...". Aquesta regularitat seria bona, pex 1 dia fixe a la setmana. És una suggerència.

Us afegeixo al meu blogroll.

Anònim ha dit...

felicitats¡¡¡¡espero que no censureu res més.ah¡ i gracies per despenjar la senyera. tothom es responsable dels actes que fa o que amb poder deixa fer.
cup.calella@hotmail.com

Anònim ha dit...

Bona iniciativa que entre tots i amb respecte espero que tiri endavant.
Si s'us pot fer una suggerència, aquí en teniu la primera,
La Senyera al balcó sí o sí !

Anònim ha dit...

que torni la senyera al balcó !!!

Anònim ha dit...

Em sembla una bona idea, tot i que podriu millorar l´imatge del vostre bloc adequant-lo a l´estat d´ànim que té (o hauria de tenir) actualment ERC; em refereixo a aplicar-hi un fons de color vermell/rosat, com el que agafa la cara quan es té vergonya.

Anònim ha dit...

Perdoneu: no s´escriu "podriu", sinó PODRÍEU.

Anònim ha dit...

Doncs podrieu estrenar-vos explicant-nos el tema Senyera: pq? que en penseu? la tornarem a tenir?....

Anònim ha dit...

Agraïm tots els comentaris i les lectures que heu fet al nostre bloc.
La majoria dels comentaris fan referència a la retirada de la Senyera del balcó de l’Ajuntament, en els anys que l’alcaldia era responsabilitat d’Esquerra, Sr. Josep Basart, només hi estava present la Senyera, cal recordar que la responsabilitat legal recau sobre l’Alcalde. La legalitat és la que és, una altre cosa és que estiguem d’acord amb una legislació caduca i obsoleta, que evidentment ha de ser modificada, nosaltres no ens sentim identificats amb la bandera espanyola, ans al revés, no ens agradaria veure cap altre bandera compartint espai a la balconada amb la Senyera.

Anònim ha dit...

Durant 8 anys d'alcale sempre va onejar la senyera al balcó de l'ajuntament. Defenso que aquesta ha de ser la única bandera que ha d'onejar a l'ajuntament. Abans que veure-hi l'espanyola és millor que no n'hi hagi cap. Tot i que respecto la decisió dels meus companys de partit. Però seguiré lluitant per tal que torni la nostra ensenya nacioanl, la única que ens identifica com a nació i com a país. respecto la decisió de l'alcalde i la seva "por" a la inhabilitacio pel càrrec en cas que una denúncia properés. Però en Josep M Juhé no és en Josep Basart. Jo vaig prioritzar la dignitat nacional davant el càrrec. Tot plegat ens mena a una reflexió: hem d'avançar vers la indepència..., aleshores aquest discurs seria supèrflu.

Josep Basart

Anònim ha dit...

Visca la CUP

Anònim ha dit...

Si Basart , si ja veus el que passa quan és fa de minyonets dels del ¿PSC?-PSOE , primer la bandera ,desprès potser farem la verbena de la paloma per Sant Quirze , etc i ERC de Calella muts i a la gàbia i qui dia passa any empeny malgrat ja renunciem fins i tot a la senyera i als principis bàsics del que se suposa que es Esquerra (abans ERC).

Anònim ha dit...

A l'últim anònim: No trobaria gens greu que es fés "La Verbena de la Paloma" per Sant Quirze, no per això deixarem de ser mes catalans, ara bé, treure la senyera del balcó de la casa de la vila si que ho és! No barregem la cultura amb els símbols patriotics! La Senyera és un símbol nostre i només nostre dels catalans. La verbena de la paloma és una obra musical(de més o menys qüalitat) i per tant forma part d'una cultura musical, sigui catalana, espanyola o anglesa. També va venir "La nueva etapa" per la festa major i no és pas una orquestra catalana, en prou feines parlaven el català, això si ens canten una rosó (desafinada, mal cantada i mal interpretada) i ja en tenim prou. Va vinga, que de cultura no hi entenem pas! Així va la ciutat. I de simbolismes encara menys.
LA SENYERA AL BALCÓ JA! I PER SANT QUIRZE BONA MÚSICA I CULTURA COM DÉU MANA SIGUI CATALANA, ESPANYOLA O GREGA!
BONA TARDA!

Anònim ha dit...

Dons jo m' estimo més la revetlla de Sant Joan , la senyera al balcó de l'Ajuntament i com a cultura que cantin el Tommy o la Quadrophenia dels The Who.

Anònim ha dit...

Home si puc triar prefereixo altres músiques abans que "la verbena de la paloma" però el Tommy i la Quadrophenia dels The Who tampoc són catalans eh!
La senyera al balcó ja!

Anònim ha dit...

Be sembla ser que aquest bloc no te censures , primer no anava però seria problema puntual de Blogger i no d’ ERC.
Felicitats dons per aquesta nova finestra ciutadana en la política de Calella.
En la meva vida no hi ha elecció en la que no hagi anat ha votar (Ajuntament , Parlament de Catalunya , Europa , “Congreso i Senado” , els 2 Estatuts , l’ OTAN , Constitució Europea , desde la primera vegada que vaig pogué votar el SI a l’ Estatut de 1979 , sempre ho vaig fer per CiU o ERC i si hagués pogut votar per les 2 formacions ho hagués fet sempre , reconec que a la Generalitat sempre CiU i al 1992 ERC , a l’ Estat sempre CiU perquè ja sabeu que abans amb 1 o 0 diputats a Madrid d’ ERC hem semblava un risc de llençar el vot , i ha les Municipals i ha Europa el vot bastant repartit entre CiU i ERC.
Moltes vegades m’ havia plantejat fer-me militant de CDC o d’ ERC , però si en feia d’ un hem tenia que apartar de l’ altre i així mai en vaig decidir.

Ja fa 4 anys en vaig començar ha apartar d’ ERC amb el Tripartit-1. Desprès 1 mes abans de les eleccions del 1 de Novembre del 2006 , vaig veure que el Tripartit-2 estava precuinat i vaig “abandonar” per sempre més ERC per dedicar-me modestament a CDC.
Reconec que moltes vegades parlo amb “agror” sobre l’ actual ERC a la Generalitat i a la de l’ Ajuntament , però questa “agror” , es deu ha que ERC , com CiU , com el Barça ,com la Geografia , com els Stones , els Pink Floyd , els Led Zeppelin o el John Lennon , com el porró , les seques amb botifarra , la Revetlla de Sant Joan , Calella , La Senyera , El Maresme , El cant dels ocells , L’ Alt Empordà , en Lluis Llach , el Pirineu , Radio Calella , Koeman , la família , L’ Escala , els amics , Els Països Catalans , la canço de l’ emigrant , en Raimon , l’ AVUI , Solozabal , Epi i Sibilio , el Nadal , la lluita i l’ exili de l’ avi a la Guerra Civil , el Punt , el President Pujol , Sant Esteve , Els Pets , Sant Jordi , TV-3 , la Mona de Pasqua , Basilea-1979 , la Trinca , la tomba del President Companys , el Cagatió , Pau Casals a l’ ONU , el pessebre , l’ 11 de Setembre , Catalunya Radio , l’ escudella , Calella TV , ..........etc , etc , i per sobre de tot Catalunya , formen part de la meva vida i dels meus sentiments i molts d’ ells han format part de la vida dels meus pares , avis , besavis , rebesavis..........., evidentment mai més votaré ERC (ja no soc jove per fer canvis desprès de no decidir-me durant més de 25 anys), com a l’ igual al menys en aquesta vida no veure mai mes al meu avi , ni sentiré cantar al John Lennon en directe , etc , etc , i fins i tot amb l’ actual ERC estic molt més que emprenyat , el que no vol dir que mai la deixí de mirar , que esperi arribin temps de canvis i que tinc clar que CiU i ERC tenen molt a dir del que sigui o no el futur de Catalunya. Dit d’ un altre manera critico , però el PSC-PSOE , PP etc, etc , amb aquest ja no hi perdo gaire el temps , ni mai els vaig votar.
Espero no siguem sent gaire temps més la riota dels que ens volen veure morts com a poble.
Perdoneu per l’ allargaria del text. De moment us seguiré mirant per aquest bloc.

Salutacions i Visca CATALUNYA.

Anònim ha dit...

ANONIM 114 , deixem les collonades ha part i parlem de les coses serioses com la SENYERA , aquí qualsevol clica o no clica una tecla de més o de menys i no estem concursant a un Premi Literari. SENYERA AL BALCÓ DE L’ AJUNTAMENT JA.

Anònim ha dit...

Sr./Sra. "un com un altre", perdoni però si considerem que "vergonya" prove del llatí "verèri" que vol dir
"sentir respecte", em sembla que parlar de "vergonya" és cosa prou seriosa.

P.D.- que alguna gent no l´utilitzi i/o la desconegui, no significa que no sigui important.

Anònim ha dit...

anònim 114 jejeje...molt bé , entenc la doble intenció , disculpa dons , el significat de vergonya és molt importat tens raó .

Anònim ha dit...

Anónim 114 , jejejje com estic de malament en referia al PODRIEU , la vergonyà evidenment és un tema molt seriós que sembla ser alguns o no coneixen o ara quan la senten amaguen el cap sota l' ala com en el cas de la senyera.

Anònim ha dit...

L´expressió catalana "de cap a peus" no seria del tot veraç per manifestar el meu acord amb el "missatge de benvinguda"; potser seria més exacte dir que només estic d´acord amb el peu del "missatge": en podeu estar segurs, no cauré en desqualificacions personals, sempre seran col·lectives.

Anònim ha dit...

VOLEM LA SENYERA AL BALCO DE L’ AJUNTAMENT.
Escolteu a part de la senyera , això d’ en Palet , que si la Candini ha dit que “no ho veu ètic” tant greu és? , ètic no vol dir il•legal , crec que no ni ha per tanta ofensa.
Tots sabem que el firaire dels vins , quan és va fer la casa que és va vendre l’ any passat la cornisa era il•legal , a CiU mateix també ho sabien i ningú va voler dir res , per que no sembles una cosa personal , però , no es pot estar a la política i la vida publica i tenir la pell tant fina , sempre que no es diguin insults ni desqualificacions falses i fora de to.

Anònim ha dit...

A veure si es vol la senyera per llei també haurà d'onejar la espanyola i em sembla que aquesta última ja s'ha lluït massa temps no?

Anònim ha dit...

Ben fet el pacte d'esquerres PSC+ERC. Si ens documentem una mica aquests dos partits son d'esquerres cosa que ciu van de catalans i son una colla de botiflers i hipòcrites!! Candini plega!!