divendres, 23 de novembre del 2007

Ordenances fiscals per al 2008.

El darrer dijous 15 es van aprovar les ordenances fiscals per al 2008, marcats per un increment moderat i nul en alguns casos.

Els impostos de bens immobles, el de vehicles, l'IAE i les escombraries comercials s’han incrementat un 3%, és a dir per sota de la inflació interanual que al Octubre a Catalunya ha incrementat de manera substancial fins un 3,8%. La resta de impostos i taxes no han patit cap increment excepte la taxa d’escombraries domiciliaries que s’ha incrementat un 5%, cal remarcar que malgrat aquest increment aquesta taxa és una de les més econòmiques de la comarca, aquesta està subvencionada un 11% (270.000 EUR), és a dir, l’import recaptat per aquesta taxa només cobreix el 89% del cost real.

Entre les inversions imminents que s'han d'adjudicar abans de final d'any per començar a principis del 2008 calen destacar:

La remodelació del Carrer Romaní entre el Carrer Església i Carrer Jovara de 159.532,36 EUR.
El projecte d'obres de urbanització del vial lateral del Carrer Sant Jaume (a davant de l’hotel Santa Mònica) amb un pressupost de 203.827,00 EUR.
El camp de futbol A-7 de gespa artificial de la muntanyeta amb un pressupost de 341.531,00 EUR.
El projecte pel subministrament i instal·lació de nau poligonal desmuntable amb sostre tèxtil pel cobriment de la pista doble poliesportiva a la muntanyeta amb un pressupost de 310.000,00 EUR.
Les obres pel pas adaptat d'entrada al pavelló municipal Parc Dalmau per valor de 28.000,00 EUR.

Jaume Puig
Regidor de Hisenda i Esport

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr.Administrador (tot i que dels qui no autoritzen o temen comentaris contraris als seus , se´n diu una altra cosa però ... ), permeti´m una pregunta: si les eleccions haguessin estat amb llistes obertes, vostè -o, millor dit, vostès Srs. d´ERC- haguessin confiat en aquesta noia i l´haguessin inclòs en la seva llista ?.

Anònim ha dit...

Agrairia que algú me expliqi això del Señor Administrador, les llistes overtes, una noia que no se qui es. ¿que es tota aquesta questio?

Anònim ha dit...

Missatge als senyor anònim
No sé de quina noia parles, el que si puc dir-te és que la confecció de les llistes es realitza entre tots els militants i simpatitzants i es sotmet a votació entre els militants per la seva aprovació. Tots els membres de la llista tenen la valentia de donar un nom i uns cognoms per defensar uns projectes, unes idees, sense amagar-se covardament sota un nom “anònim”.
M’acuses de censura?, en aquest bloc no s’ha censurat mai, si llegeixes els comentaris hi han varis que ens foten canya, això és bo, és bo que hagi llibertat d’expressió, que tothom pugui expressar lliurement les seves opinions sense faltar al respecte, o potser hi estàs en contra?, et recomano que llegeixis el post de benvinguda.

Anònim ha dit...

Aquell que diu que CiU son botiflers i l' esquerra "catalana" es entre altres el PSC-PSOE que pensi en el bonic historial del PSC-PSOE en no dir res contra la LOAPA , en el no volem TV-3 , en el "Catalunya no tiene derechos historicos" , en votar en 30 anys a Madrid sempre el que diu el PSOE , etc , etc ,.

En quan a Esquerra o ERC ja no se com us dieu ni que sou , us felicito per enviar a la Marina Llansana a la Conferència de Refundació del Catalanisme de l' Artur Mas.

En quan a Calella i a la Generalitat el vostre pacte sempre fix amb els perdedors i botiflers del PSC-PSOE , dons allà vosaltres nois , pero com a suposats catalans feu pena.

Anònim ha dit...

Escolteu , si per submissió al PSC-PSOE passeu dels peatges i així us va bé per seguir vivint ...de conya , però si us han vingut a tocar el crustó , dons us han vingut a tocar el crustó i punt.
Com tots el partits , malgrat amagueu coses als militants de base al final e sap tot i quan ho sap la base dons nois ja sabeu....no es pot evitar a Calella...caram tots sabem que dins d' una mateixa familia i podreiem sumar els amics més intims i ha gent militant de CDC i d' ERC i xerrem i compartim coses que sabem com familia que som , igual que vosaltres sabeu coses de CDC pel cosí , pel germà , per l' amic , pel padri ....d' un dels vostres que li ha dit un dels nostres , aqui no ens podem enganyar.
Osigui que pim pam al culet , però tranquils a viure amb els del PSOE però amb més cura i dignitat peatges inclosos.

Anònim ha dit...

Ja era hora que solament apugesiu l'IPC, desprès de 8 anys d'apujades impressisonants.
Potser n'hauireu de baixar algun d'impost.

Anònim ha dit...

El dilluns va venir a Calella Alfons López Tena, a la Cooperativa l'Amistat convidat pel Fòrumciutadà (iniciativa de CIU) hi vaig veure l'Òscar Ojer i en Miquel Pérez d'ERC i em va agradar que hi fossin, vaig trobar a faltar més gent però...gent d'ERC que haurien d'escoltar el que diu en López Tena a veure si es retroben amb si mateixos i els seus ideals polítics que no interessos.

Anònim ha dit...

En les altres tres entrades del bloc que publica la secció local d´ERC, una prèvia anuncia/avisa que "Un administrador ha inhabilitat els comentaris".
S´ha de reconèixer que aquesta gent d´ERC té molts defectes però que, en canvi, exhibeix una gran virtut: la coherència; sempre segueix el mateix camí, l´equivocat.

Anònim ha dit...

Anònim 114.
La majoria dels lectors dels blocs llegeix els últims post i normalment no envia comentaris a missatges antics, és el meu parer. He deshabitat l’opció d’enviar missatges a post antics perquè crec que a la majoria li interessa que també es llegeixin els seus nous comentaris, per això es poden penjar en els nous. Com pots veure no hi ha res més lluny d’una censura que tu denuncies, pot ser que estigui errat deshabitant l’opció, si creieu que és així, feu-ho saber, no tinc cap problema en tornar-ho a habilitat.