dijous, 29 de novembre del 2007

Objectius de la regidoria de governació 2007-2011.

La finalitat principal dels propers quatre anys és aconseguir que la Policia Local de Calella estigui dotada dels recursos necessitats i que adquireixi la professionalitat, l’eficàcia i l’eficiència suficient per poder donar la resposta que la societat requereix.

Cal tenint en compte que la reestructuració i millora de la policia es va iniciar l’abril de 2004, partim ja d’una base consolidada molt important.

Els principals objectius previstos durant 2007-2011 són:

·Consolidació de la policia comunitària i de proximitat amb més agents a peu pel centre de la ciutat. Les funcions dels dos agents seran les pròpies de la policia però amb l’estil de la policia comunitària la qual basa la seva acció en la proximitat i en el contacte directe i permanent amb els ciutadans tal com i ja fa l’únic agent que actualment desenvolupa les tasques descrites. Aquest estil de policia esdevé imprescindible en les ciutats i garanteix la presència policial permanent en les zones cèntriques i comercials. Al final, el grup de policia comunitària comptarà amb 3 membres.

·L’ampliació horària i la consolidació del de l’oficina de denúncies per atendre les denuncies dels ciutadans d’una forma continuada tot l’any.

·Crear places d’agents cívics per dur a terme tasques informatives i de control sobre civisme i convivència ciutadana. Dependran orgànicament de l’àrea o de diverses àrees i treballaran conjuntament amb la Policia Local. Col·laboraran també en les tasques de protecció escolar en època escolar, inspecció de la via pública, notificacions, control de neteja, etc.

Referent als recursos materials, la prioritat és la finalització de les obres de la comissaria nova i del seu entorn, la qual es preveu la finalització de les obres al desembre de 2007. Tot seguit la següent prioritat serà equipar les dependències, una vegada ja estigui tota adequada es procedirà a la seva inauguració, la qual volem portar a terme a la primavera de 2008.

Jaume Palet
Regidor de Governació, Mobilitat i Serveis Públics

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En Jaume Palet és incapaç d'haver escrit tot això.
Si li han fet a la policia és un escandol.
Si ho ha fet ell el felicito, doncs n'ha aprés molt.

Anònim ha dit...

La perdiu li diu a la garsa:

- "Què fas aqui tu, garsa ?"
- "I tu perdiu ?", la garsa li diu.