dimecres, 7 de novembre del 2007

Inauguració del Centre d'Acció Jove.

El darrer dissabte dia 27 d’octubre, va obrir les portes el nou Centre d’acció Jove, un espai que vol ser lloc de referència i de trobada per als/les joves de Calella. Aquest nou equipament està ubicat a la Fàbrica Llobet, al davant de les Regidories d’Educació i Promoció Econòmica i és un espai obert a tots els joves on hi podran trobar un servei d’informació i assessorament sobre temes diversos que els puguin interessar, connexió a Internet i xarxa wi-fi, tallers, activitats lúdiques, zona de reunions, lleure,… .

L’espai neix a partir del Pla Local de joventut i és una de les necessitats històriques del municipi. Des de la Regidoria de Joventut volem que aquest sigui un espai viu, dinàmic, on els joves sentin que en formen part i que a través d’aquest espai, puguin fer arribar a l’Ajuntament les seves opinions sobre les necessitats en matèria de joventut a Calella.

És per aquest motiu que paral·lelament a l’inici del funcionament del nou equipament, l’Ajuntament de Calella va aprovar un conveni de col·laboració amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya per a portar a terme un procés de dinamització de la participació juvenil a Calella.

Pilar Rocafort i Vidal, Regidora de Cultura, Joventut i Ciutadania

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Pilar per aquest espai. Ara cal fer polítiques de joventut que posin en evidència que en els governs de CiU a Calella (durant 20 anys) varen fer poques coses i les poques que varen fer, ells mateixos les varen eliminar -recordar el punt d'informació jovenil, per exemple-, i ara tens la oportunitat de demostrar que des d'ERC el jovent és una prioritat. Repeteixo felicitats..., i endevant !!!!

Anònim ha dit...

Pilar, et felicito per aquest nou espai pel jovent. Treballar amb resultats satisfactoris sense fer soroll i grans declaracions és el que han d'aprendre alguns de l'oposició. Endavant.

Anònim ha dit...

Com dirien el castellans: "Yo me lo guiso, yo me lo como". Post i comentaris...

Anònim ha dit...

Tal i com diuen en el bloc de la Candini, ara seria un bon moment per que sortissiu del govern i fessiu una moció de censura. I entrés CIU (juntament amb vosaltres) a governar.
Aixó seria el millor per Calella.
Entenc que no és una desició fàcil de prendre, peró amb aquest qüasi mig any ja es veu per on van els trets.
No quedareu mes malament amb en Juhé i els seus que amb la Candini, tots sou cociutadans i voleu el millor per la ciutat no?
Ara és un bon moment per tenir un govern Nacionalista, Catalanista i molt competent.

Anònim ha dit...

M'han dit que a la inaguració de joves joves n'eren tres o quatre. La resta aparato del partit, politics, politics funcionaris, i la mitjana d'edad més enllà dels 30.
Ara els joves de Calella potser tindran un emocionant centre d'acció jove, però seguiran sense pisos on viure. Felicitats Pilar.

Anònim ha dit...

El Pla Local de Joventut hem estat 8 anys amb Alcalde d’ ERC , l’ ultima vegada amb un 7-2 per ERC i el pobre Pla a brillat per la seva absència , ja era hora que al cap de 8 anys i escaig fes-hiu alguna cosa al respecte , però com diuen per aquí aquest joves que amb 8 anys ja els hi ha sortit barba , on aniran a viure si amb 8 anys heu fet 2 pisos de protecció oficial , potser els encabireu a la Fabrica Llobet on hi cap tot i tothom.
Ara el problema que tindríeu que tenir es el de la senyera , però veig que a vosaltres us la patina la senyera , anem bé , molt bé. Com diu el primer anònim que ha escrit al post “ara temps l’ oportunitat de demostrar que desde ERC és una prioritat” de veritat desprès de més de 8 anys és per llogar-hi cadires. Això si Visca el Montilla i el Juhé , som ¿independentistes? ..patètic.

Anònim ha dit...

Amics i amigues d'ERC,

Sé que quan es governa sense tenir majoria com a partit les coses no són fàcils. Penseu que hi ha gent que no entén que en els governs municipals, i a la resta, a vegades governen uns i a vegades uns altres. No us deixeu portar pel que volen alguns, només desestabilització del govern, ni per aquests debats tant superficials com els de les banderes. Molts ànims!

Anònim ha dit...

Totalment d' acord quan es governa sent 4 i va de poc 3 i 1 hora abans ereu 7 i tens de Jefe al good boy , es el que passa , la flag now fly , i tot fly de fly , pero tot va be i no feu cas de res de res. Independencia al 3014 anem pel bon camí.

Anònim ha dit...

VOLEM LA SENYERA!!!!
L' AJUNTAMENT DE CALELLA TREU LA SENYERA CATALANA, ammmmmmmmm perdona?

Només dir que VERGONYOS, PATETIC, UNA FALTA DE RESPECTA, TRIST, i… nose.
Despres de donar l’esquena duran tant de temps la bandera espanyola, ara em surten i em diuen “per no ferir sensibilitats no posem cap de les dos” estem a CATALUNYA i ens treuen la nostra senyera, VAYA TELA!!! F E U _ P E N A.

CALELLA NOMÉS LA CATALANA.

Del PSOE encara m’ho esperava però ERC no, aquí es veu ben clar que voleu governar per nomes una cosa “els diners”, i els importa una merda el que opinin els ciutadans calellencs.



VOLEM LA SENYERA





APA NOIS DIMITIU JA!!
espero respostes

JORDI_CULE