dijous, 17 de gener del 2008

Presentació del llibre "El més calent... al front de Madrid"



El proper dimecres 23 de gener a 2/4 de 9 del vespre a la Cooperativa l'Amistat c/Església 205, Calella, en Agustí Cerdà i en Joan Puig, diputats al Parlament Espanyol durant l'actual legislatura i candidats a diputats a la propera, presentaran el llibre "El més calent... al front de Madrid" explicant vivències i anècdotes del Grup Parlamentari d'Esquerra a Madrid.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser la reflexió és inoportuna, però: tots els polítics han de "treure" llibres?. Puigcercós, Carod, Ridao, Pujol, Bertran, Duran, Alavedra, Roca, Madí, Iceta Aznar... seguim?...

Aaa, forma part de la campanya. Ingenu!. I saturat.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! Heu estat capaços de fer que l'alcalde decideixi deixar penjada la senyera al balcó de l'ajuntament! Endavant amb aquesta política de no crispació i diàleg.

Anònim ha dit...

Vinga aneu a fer el Tripartit al Senat amb un Jefe sociata , 3 anys més dient si senyor , si senyor a ZP i l' ultim any ha fer un xic de soroll pq venen eleccions , per cert el vostrè amó en Montilla cada dia fa més pena. Sort que en Carod al 2014 ens portara a l' Independència amb la Catalunya Social i Pluja fina jajajajajajaj , a Santa Coloma 0 regidors , a L' Hospitalet perdre el que tenieu , a Sant Adrià ,....quina pluja més fina nois , la del PSC- PSOE que manteniu clar....de pena

Anònim ha dit...

Feu pena! Catalanistes de "pacotilla"

Anònim ha dit...

perdona els catalanistes de "pacotilla" són els de CiU. A esquerra som independentistes.

Anònim ha dit...

Un de la colla: sou independentistes????? per això feu president de la generalitat a un espanyolista...i feu alcalde a un altre espanyolista...
de tot se'n diu independentista avui en dia... això si... les butxaques plenes a final de mes...
quina gràcia.

Anònim ha dit...

Pq us teniu tant odi els d'ERC i CIU?
Això fa que perdin vots tots dos partits i s'enforteixen els altres.
Qui mes que ERC i CIU vetllarà pel país? Els dos nacionalistes, catalanistes, i en comptes d'anar de la ma només feu que allunyar-vos uns dels altres.
No és possible un pacte tant a nivell nacional com municipal d'ERC + CIU???
Tan lluny esteu uns dels altres?
Que faria falta? Que sobraria? Quines condicions posariu?

Anònim ha dit...

ciutadà preocupat: dues bones fogueres i, després, foc nou.

Anònim ha dit...

I aquí posaríem en aquestes fogueres?

Anònim ha dit...

Anònim 13.53: perdona, potser no he sabut explicar-me prou bé o potser tu no fas la pregunta correctament; no has de preocupar-te per "qui" sinó per "què".

Anònim ha dit...

Perquè creus que hi tant odi entre CiU i ERC ciutadà preocupat?? No miris als partits sinó a les persones que hi ha darrere. Fan servir els partis per fotres els plats pel cap i desfogar la seva incompetència i mala educació. Mentre hi hagi aquesta gent a la política no hi ha res a fer. El fet es treure els draps bruts uns dels altres i Calella continua oblidada.

Anònim ha dit...

Llavors si són les persones, són aquestes les que han d'anar a la foguera!
Calella necessita gent competent i que miri per la ciutat. I si els que estan al davant són incompetents (que ho són i molt, mentre no demostrin el contrari) han de plegar, dimitir.
Ja han tingut prou temps per demostrar-nos-ho.
I si no, pregunteu a les entitats esportives, a les associacions culturals, als ciutadans... un llarg ect...
Haurien de parlar amb la gent, no ho fan! No saben res del dia a dia, això si, en el currículum tots estan en associacions i molt entregats al poble: Doncs ningú ho diria! Començant per l'alcalde i acabant per tots i cada un dels membres del govern.
Reflexionem tots plegats.
Ens importa la ciutat?
Si és que si hem de fer alguna cosa. Tots, nosaltres els ciutadans tb hem de fer alguna cosa.

Esquerra Calella ha dit...

Al(s) anònim(s):
És molt fàcil fer qualsevol crítica des de l’anonimat, a Esquerra estaríem encantats de convidar-vos a fer un cafè per poder parlar i demostrar-vos que els nostres regidors si que saben el que passa en el dia a dia, i de poder explicar-vos directament quins són els projectes que en breu s’endegaran, de totes maneres us recordo que podeu enviar qualsevol consulta als nostres regidors mitjançant l’enllaç que teniu en el bloc.

Anònim ha dit...

Si no voleu que hi hagin comentaris anònims suprimiu el blog... i deixeu els enllaços als regidor via email.
Ja se sap, això funciona així...

Anònim ha dit...

Esquerra Calella: potser no acceptareu l´adjectiu "llastimós", al menys però, convindreu que és paradoxal que vosaltres que heu renunciat a dir-vos "republicans" i "de Catalunya", recrimineu algú per no fer públic el seu nom.

Anònim ha dit...

Quina colla de txitxarel·los....

Anònim ha dit...

Per la mateixa raó que dieu que Esquerra a renunciat a Republicana i de Catalunya (segons anònim) CiU a renunciat a Democràtica i de Catalunya.

Feu-vos-ho mirar.

Anònim ha dit...

esquerra calella,
jo soc anonim , soc un ciutada de calella que veu com la ciutat va perden pes...caminar pel carrer esglesia,anar per la zona hotelera, anar al basquet etc,etc,etc,veure com no hi ha cap projecte de futur a la ciutat,treure la senyera del meu pais del balcó del meu consistori,exposicions d'atapuerca que m'agradaria saber el que ha costat i quanta gent hi ha anat,policia local que en comptes d'estar a prop de la gent es dediquen a fer controls a la n-2 que potser tindrien que fer els mossos etc,etc,etc,soc anonim,si i que? i per molts anys.soc dels que pago impostos perque gent ,com els regidors d'erc que no son anonims ,cobrin el seu sou a final de mes ,cosa que trobo bé , perque treballin per mi i la meva comunitat. no insulto a ningu,l'unic que penso com a ciutada anonim i normal, que calella està perdent pes i crec que seguiré sent anonim perque cada vegada que em diuen el que calella va ser i el que calella es m'ho haig d'empassar perque crec ,desde el meu anonimat,que es veritat.

Anònim ha dit...

anònim,
No barrufa el que dius.

Anònim ha dit...

ERC feu PENA