dijous, 17 de gener del 2008

Eleccions al Congrés i al Senat espanyols

Ha començat la precampanya electoral de les eleccions espanyoles que se celebraran el proper 9 de març. Esquerra, que a hores d'ara ja té aprovades les llistes de candidats al Congrés i al Senat espanyols, ja ha presentat la precampanya mitjançant un vídeo en el qual diversos ciutadans i ciutadanes expressen les seves raons per les quals volen la independència.





Al bloc del nostre candidat, Joan Ridao, i a la pàgina web d'Esquerra trobareu informació actualitzada sobre la precampanya i campanya del partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al Trispartit del Senat "Entesa-2" jajajaja , ha part del representant qui anirà pel PSC-PSOE en Zaragoza ,l' Iceta o la De Madre (grans manifestants al 1-DES) jejejeje , i per ICV-EA la Mallol potser , deu nidor , els "sociates" i els del Saura que diran ha ja ho se: "Soc senador i botifler del Trispartit , per aixó tampoc vull , l' independencia .....jajajjaaja ERC quins companys de viatje teniu ....aixó si Independència al 2014 jajajajajjaja , anem bé per anara Sants. Aneu avall avall nanos. Carod/Puigcercós dimissió.

Anònim ha dit...

Enhorabona , al Tripartit del Senat o Entesa com li vulgueu dir per la circumscripció de BCN els d’ ERC no teniu cap candidat a Senador .....al final 2 sociates i un d’ ICV-EA , pregunto si els 2 sociates lluitaran per l’ independència desde el Senat o que faran? , bé de moment els que no faran res son els d’ ERC , mare meva on anem ha parar , quina submissió al PSOE i al Montilla nois.
Sort que una calellenca d’ un partit català va per senadora Nº 1 per BCN , si no els catalans anem arreglats només amb sociates.