dijous, 3 de gener del 2008

Creació d’una aula d’informàtica, Espai Fòrum.

La Generalitat de Catalunya i des de el Departament de Governació i Administracions Públiques, ha atorgat una subvenció de 50.000 EUR per la creació d’una aula d’informàtica i la rehabilitació d’espai a la Fàbrica Llobet.

L’atorgament de la subvenció de 50.000 EUR per la creació d’una aula d’informàtica i la rehabilitació d’espai a la Fàbrica Llobet ens permetrà cobrir la necessitat d’oferir accés a les tecnologies de la informació i la comunicació a aquelles persones i col·lectius que per diverses raons no hi tenen accés o desconeixen el seu ús, i lluitar contra l’analfabetisme tecnològic, un risc d’exclusió social.

En paral·lel la concessió d’aquesta subvenció permetrà reformular l’espai d’ús social anomenat "Espai Fòrum", ubicat a l’antiga Fàbrica Llobet, per tal de millorar les condicions i ampliar l’oferta d’activitats.

Un dels principals objectius de l’actual equip de Govern és el de potenciar la Fàbrica Llobet, amb nous equipaments, noves ofertes educatives, culturals i socials.

Jaume Puig
Primer Tinent d'Alcalde, Hisenda, Esport, Recursos Humans i Règim Intern.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que han passat ja uns dies, després de festes, valorant les activitats que s'han dut a terme a la nostra ciutat he arribat a la conclusió que cada any anem una miqueta mes enrera.
Lo poc que s'ha fet és com cada any: pastorets, concert de l'associació sardanista, pessebre vivent... tot organitzat per les entitats del poble! Felicitats a totes les associacions que després de tants anys lluitant i cada vegada amb menys col·laboració de l'ajuntament esteu actives i amb ganes de seguir endavant.
Del dia de Reis no en parlem; feia riure. Un dia com aquest s'ha de celebrer i "a lo grande" que és un cop a l'any i és la festa pels nens.
Una vegada més: Cultura a Calella: Suspès!
Això si, amb la Senyera al balcó.
Ara vindrà carnestoltes... ja en palarem...

Anònim ha dit...

Espero que ja hagueu felicitat a la MONTSERRAT CANDINI , la primera calellenca/c , que serà Senadora , com també suposo que pel bé de Calella i Catalunya la votareu juntament amb el vostre Senador d’ Esquerra i no ho fareu per algun de la llista del Tripartit del Senat com aquest que aproven pressupostos de l’ Estat com a xais , no reproven Ministres de Foment , no van a la manifestació del 1-DES , etc , etc.

Anònim ha dit...

Tatudiré: et penses que la votaran a la Candini??? mai de la vida1 aquests catalanistes de pa sucat amb oli...
així va Calella, i el país....

Anònim ha dit...

jatudirè, has sentit a algú de CiU dir que mai faran cap pacte amb PSOE o el PP a Madrid?

Anònim ha dit...

mercè, d'on surten els calès per a subvencionar les activitats de les entitats?

Anònim ha dit...

Tens raó, depressiu; la falta de diners és un problema preocupant; encara és més preocupant però -jo diria que alarmant- la falta de voluntat.

Anònim ha dit...

Depresiu: pren alguna cosa, t'anirà bé.

Anònim ha dit...

La paraula "pacte" pot ser molt mal intencionada de vegades , anònim , mira CiU sempre ha donat suport al partit guanyador a Madrid i ha més unic partit amb condicions de formar govern: al 1977 i 1979 a la UCD , aixó va salvar ha aquest de dependre del PP (llavors AP) i redactar una Constitució que amb l'AP decisius encara hagues estat més restrictiva. Al 1982 , 1986 i 1989 a un PSOE en majoria absoluta i al 1993 tambè a un PSOE en minoria que CiU li va salvar el cul. Al 1996 a un PP en minoria i gràcies a aixó ara tenim els Mossos per tot Catalunya entre altres coses algo que el PSOE en 14 no acababa de fer efectiu el desplegament. Tambè et recordo que al 1996 els de IZQUIERDA UNIDA i ICV ja van dir que no donarien suport al PSOE ....ara molts no ho volen recordar i sense suport de IU i ICV més els nacionalistes catalans , bascos gallecs i canaris .... adeu Felipe si si aquell Felipe ja "de jubilació" que va treure uns resultats "dignes" i li va dir a Jordi Pujol , entiendete con ellos i rebaja "sus ideas". al 2000 tambè al PP i al 2004 no a ZP ....i us extranya desprès d' ajuntar-se tots contra la guanyadora CiU a Catalunya ...s' ha acabat CiU respectar al qui guanyà a Espanya ara es vota o no es vota....donde las dan las toman. Espanya no és la guerra de molts de CDC , com tampoc ho tindria k ser pels d' ERC si teenn majoria absoluta PP o PSOE ja se sap ens cardaran com sempre.