dijous, 3 de gener del 2008

Accions inmediates.

D’acord amb el romanent de l’any 2006 aquest mes de gener s’iniciaran diferents obres i actuacions, a destacar:

Regidoria d’esports:
Obres d’obertura d’accés alternatiu al pavelló municipal Parc Dalmau connectat amb plataforma del terreny natural mitjançant passarel·la metàl·lica.
Coberta de la pista polisportiva a la Montanyeta amb sostre tèxtil desmuntable.
Construcció de camp de futbol set de gespa artificial a la Muntanyeta.
Les tres actuacions per un valor de 670.000 EUR.

Obres de renovació de voreres dels carrers Industria, Costa i Fornaguera, Cervantes i Balmes, entre Jovara i Anselm Clavè.
Obres de Condicionament de la Fàbrica Llobet (adequació al pla d’evacuació).
Obres d’urbanització del vial lateral N-II (davant Hotel Santa Mònica).
Obres remodelació del carrer Romaní (entre Església i Jovara).
Les quatre actuacions pugen a 500.000 EUR.

S’aproven aquestes darreres setmanes de forma inicial el Pla Parcial SUD-6 sector industrial d’activitats econòmiques i industrials presentat per l’empresa municipal Gestvia SL i redactat per l’empresa IDOM, i la primera certificació de les obres Passarel·la per a vianants sobre la carretera N-II d’accés a la zona de Les Roques per un import de 360.746 EUR.

Jaume Puig
Primer Tinent d'Alcalde, Hisenda, Esport, Recursos Humans i Règim Intern.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Dèieu que aquest bloc de la Secció Local d´ERC, havia de servir per acostar les vostres regidories als ciutadans. Amb escrits com aquests darrers l´únic que feu és acostar-li´s el tauló d´anuncis.

Anònim ha dit...

Anònim 114,
“Acostar les nostres regidories als ciutadans” significa explicar la feina que s’està fent, significa que qualsevol ciutadà pugui enviar un e-mail a qualsevol regidor/a, que no només ens recordem de donar explicacions en període preelectoral, la ciutadania té el dret de saber el treball que s’està fent des de l’Ajuntament. Això és “Acostar les nostres regidories als ciutadans”.

Anònim ha dit...

Jordi Sitjà, tu de veritat t'ho creus això ??
Ets jove, oi ??

Anònim ha dit...

Anònim,
Quan dius si m’ho crec, no sé si et refereixes al post o al comentari. Si et refereixes al post s’està parlant d’accions que s’iniciaran aquest més, no tinguis cap dubte; si et refereixes al “Acostar les nostres regidories als ciutadans”, no és que no només no m’ho cregui, si no que s’està fent. Per cert, gràcies per dir-me jove, sóc de la collita del 68.

Anònim ha dit...

Entre les accions inmediates que els regidors d'Esquerra posaran en marxa, us heu oblidat de mencionar la de deixar les instal·lacions esportives municipals sense personal i donar les claus i els codis de les alarmes als clubs perquè s'en facin càrrec d'obrir-les i tancar-les, sense que cap responsable de l'Ajuntament s'en faci càrrec.

Anònim ha dit...

Resposta a anòmin

La regidoria d´esport en aquests moments està sota mínims per baixes laborals, baixes que no podem cobrir.
Aquesta circumstància especial ha fet que s´hagim tingut que prendre certes mesures per poder donar servei de manteniment i vigilància, pagant hores extraordinàries als treballadors.
No obstant aixó aquesta mesura encara no s´ha fixat, ja que estem parlant amb les entitats.

Esperem poder arribar a acords satisfactoris.

Anònim ha dit...

Espero que ja hagueu felicitat a la Montserrat Candini , la primera calellenca/c , que serà Senadora , com també suposo que pel bé de Calella i Catalunya la votareu juntament amb el vostre Senador d’ Esquerra i no ho fareu per algun de la llista del Tripartit del Senat com aquest que aproven pressupostos de l’ Estat com a xais , no reproven Ministres de Foment , no van a la manifestació del 1-DES , etc , etc.

Per cert ja us heu aclarit amb els socis espanyolets amb “el problema” de la senyera?.

Anònim ha dit...

Jatudirè, doncs ja tens la resposta. Tot aclarit. L'alcalde ha decidit deixar la senyera a l'ajuntament, tal com sempre ha volgut la gent d'ERC. Almenys ara podries dir alguna cosa. Només parleu per criticar. Ara que està aclarit ningú diu res. Endavant gent d'ERC! Teniu el meu suport.

Anònim ha dit...

SIMPATITZANT , vas fort , una noticia d' ahir ara , ja stàs nerviós.

Doneu les gràcies a que CiU i la Candini van descobrir l' engany del vostre soci i Jefe en Juhé i ara tornem a tindre la senyera.

Anònim ha dit...

Jatudirè, de nerviós, res de res. Els únics nerviosos aquí són la gent de CiU, que encara no han paït haver d'estar a l'oposició a Catalunya i a Calella (i a altres llocs). Està clar que TOTHOM ha de donar sempre les gràcies a CiU... Només faltaria!! Segur que no patireu mai per falta d'autoestima, és evident.

Anònim ha dit...

SIMPATITZANT trankilet noi , que per no tenir ni teniu candidat Senador per BCN seran 2 sociates i 1 d ICV-EA , vosaltres a fer de nois dels enkarrecs del Montilla que és el que feu millor.